Thursday, May 2, 2013

15 Храни, Които Помагат да Отслабнем - 2 част

На диета ли сте? Искате да ограничите апетита си и най-вече желанието за консумация на захар и сладко? Вижте кои са останалите храни, които ни помагат да отслабнем ::

8. Зехтин. Преборете се с килограмите с помощта на зехтина. Mононенаситените мазнини в зехтина ще ви помогнат да изгорите излишните калории. Този мощен ускорител на метаболизма може да го ползвате като сос за любимите салати.

Meizitang


9. Грейпфрут. Консумацията на половин грейпфрут преди всяко хранене или пиенето на сок от грейпфрут по три пъти на ден помага да свалите повече от 5 килограма в продължение на 12 седмици. Фитохимикалите на плода намаляват нивата на инсулина, процес, който може да принуди тялото ви да конвертира излишните калории в енергия.

Botanical Slimming

10.  Канела. Поръсете го върху овесената каша или върху пълнозърнестия тост и той ще помогне за контрола на нивата на инсулина след хранене, чийто спад ви кара да се чувствате гладни. Освен това, само една четвърт чаена лъжичка канела на ден понижава кръвната захар, холестерола и триглицеридите в кръвта при хората с диабет тип 2.

Мейзитанг натурални капсули

11. Оцет. Учените са открили, че хората, които ядат хляб, натопен в оцет се чувстват по-сити, отколкото тези, които хапват обикновени филийки. Вероятната причина е действието му :: Оцетната киселина в оцета може да забави преминаването на храната от стомаха в тънките черва, така че корема си остава пълен за по-дълго.

Мейзитанг Botanical Slimming

12. Тофу. Изглежда прекалено недоверчиво да наяжда, но е доказано, че тофу върши работа. Изследователите го предложили като мезе преди хранене на хора с наднормено тегло и участниците, които са пробвали тофу хапнали по-малко храна по време на основното хранене. Тайната е в това, че тофу е отменящ апетита протеин.

Botanical Slimming Soft Gels


13. Ядки. ДА, знаем, че шепа фъстъци са около 165 калории. Но изследванията показват, че хората, които хапват ядки са склонни да бъдат по-слаби, от тези, които не го правят,  защото изгарят повече калории - дори докато си почиват. Освен това, орехите съдържат омега-3 мастни киселини и яденето на 10 до 20 цели орехи дневно може да намали риска от болест на сърцето.
Natural Slimming Gels


14. Богати на фибри зърнени култури. Проучванията показват, че можете да ограничите апетита си, като ядете една купа мюсли за закуска. Но колко добре наистина действа?

Изследователи тествали теорията срещу най-голямото предизвикателство на диетата :: Шведската маса. 14 доброволци закусили една от петте зърнени култури преди да ги изпратят на блок маса. Тези, които имали най-висок прием на фибри, хапнали по-малко от тези, които не са приели толкова фибри със закуската.

Meizitang Botanical


15.  Лют червен пипер. Редовното ядене на пикантно чили може да ви помогне да отслабнете. Вълшебната съставка, наречена капсаицин, помага за потискането на апетита.

Мейзитанг Botanical Slimming


Това за 15-те храни, които ни помагат за нашето здравословно отслабване и контролиране на теглото ни. Ако и вие се борите с излишните килограми, но нямате видими резултати, пробвайте ефекта от консумацията на тези храни в комбинация с натуралните гел капсули Мейзитанг Botanical Slimming, предназначени за лесно и здравословно отслабване без диета и гладуване.

Meizitang Botanical Slimming капсулите съдържат 100 % натурални екстракти от растения, нямат странични и йо-йо ефекти. Те атакуват проблемните зони, където лесно се натрупват мазнини като талия, ханш, бедра и трайно ги елеминират.

Botanical Slimming капсулите намаляват апетита по естесвен път, точно като изброените храни тук, и вие започвате да отслабвате още от първия ден на приема им. Бързи и надеждни резултати, без гладуване и лишения!

No comments:

Post a Comment