Friday, May 3, 2013

Практични Съвети за Отслабване - 2


Съвет №6 :: Мазнини, Захар и Сол

Опитайте се да ги ограничите до минимум в хранителния си режим!

Диетите с високо съдържание на мазнини и захар обикновено са също с много високо съдържание на калории, което в комбинация с ниски нива на физическа активност може да допринесе до наднормено тегло.

В допълнение, голямото съдържание на мазнини, захар и сол в нашето меню доказано допринася до сериозни заболявания.

Имайте предвид тези стойности, когато си изграждате хранителни режими ::

Храните, които са "с ниско съдържание на мазнини" имат 3 грама мазнини или по-малко на 100гр. Напитки с ниско съдържание на мазнини, имат 1.5 ml или по-малко на 100 мл.
Храни "с ниско съдържание на захар" имат 5 грама или по-малко на 100 грама и напитки с ниско съдържание на захар имат 2,5 грама или по-малко на 100 мл.
Храни "с ниско съдържание на сол" имат 120 mg или по-малко на 100 грама.


Съвет №7 :: 30-минутна Разходка

Направете малка разходка за половин час, вместо да гледате телевизия.

Много хора смятат, че гледането на телевизия е чудесен начин за отмаряне след тежък ден и да направят кратка разходка е последното нещо, за което могат да се сетят.

Но разхождането в парка за половин или дори един час вместо разложаването пред телевизора може да ви помогне да се оттървете не само от стреса, но и да подобрите метаболизма си и да се оттървете от излишните килограми.


Съвет №8 :: Предизвикай себе си!

Участвайте в истинско предизвикателство за отслабване :: Намерете приятел, който иска да отслабне, изберете план за действие (правилен хранителен режим, двигателна активност и натурални капсули за отслабване) и си определете цел за след 1 месец. Това е чудесен начин да намалите теглото си.

Свалянето на килограми, докато има някой друг, с който да се конкурирате ще ви даде допълнителна мотивация и ще ви помогне да останете на пистата.


Съвет №9 :: Яжте повече от три пъти на ден

Ако някога сте били на диета вече знаете, че не трябва да се храните под 3 пъти на ден, особено когато новата диета строго ограничава калориите.

Когато ограничаваме калориите, тялото ни го усеща и забавя обмяната на веществата (метаболизма), за да компенсира. Един от начините за преодоляване на това е да се яде по-малки порции, но по-често, да кажем на всеки два или три часа или 5-6 пъти на ден.


Съвет №10 :: Започнете да танцувате

Tанцуването е чудесна форма на физическа активност, защото е забавно и не се възприема като вид упражнение. Най-хубавото е, че можете да изгорите много калории неусетно, докато се забавлявате и запознавате с много нови хора.

 Съвет №11 :: Изберете 100% Натурален Продукт за Отслабване

Капсулите Мейзитанг Botanical Slimming са най-добрият продукт на пазара, който изпреварва всички подобни продукти със своите доказани качества като ускоряване на метаболизма, атакуване на проблемните зони,  бързи и трайни резултати без странични и йо-йо ефекти.

Освен изгаряне на мазнините, Мейзитанг капсулите действат като мощен антиоксидант и се грижат за вашата енергия през деня. Прочетете повече за натуралните екстракти в състава им и тяхното ефективно действие тук.

No comments:

Post a Comment