Saturday, April 13, 2013

Защо Упражненията Водят до Напълняване?

Всеки ден отделяте време за физически упражнения, но не виждате никакъв напредък с намаляването на излишните сантиментри? Може би вашият организъм е от този тип, при който усърдните физическите упражнения, не само не ви помагат в борбата с излишните килограми, но дори и утежняват ситуацията!  Прочетете как и защо упражненията могат да водят до обратния ефект от желания, а именно до напълняване.

Мейзитанг


Както повечето хора вярват, физическите упражненията помагат за изгарянето на излишните мазнини в организма и те са ключат към здравословното отслабвате. Да, но всяко правило има изключение! Въпреки това вярване, ние не отслабваме от повече упражнения, защото те увеличават енергийната ни нужда и ние си я набавяме с повече хапване, което затруднява достигането на нашата цел.

След проучване на Куинсландския университет е установено, че физическите упражнения увеличат нуждата на някои хора от високо-енергийни и сладки храни, като шоколад, понички, бисквити и т.н., което от своя страна ни предпазва от отслабване.

Meizitang Botanical Slimming


Чували ли сте за хомеостаза? Tова е механизма за оцеляване, заложен във всеки от нас. А знаете ли какво прави той? Поддържа равновесието в организма ни и когато изгорим повече калории, той се грижи да възстановим изгубеното. Сигналите, които изпраща до мозъка, ни карат да изпитваме остра нужда от висококалорични храни и малко от нас успяват да му устоят.

Имам още няколко причини, поради които повишените количества упражнения не помагат на повечето хора да губят излишното си тегло.

Едната причина се нарича разрешение. Всеки от нас го прави - след доволна тренировка следва ред за възнаграждението ни, което най-често е любимата забранена храна. Неведнъж сте чували това гласче в главата си, което ви казва "добре, полагаж много усилия напоследък, заслужаваш едно парче пица". Понякога пица, тортичка, любимата паста и така резултата е незадоволяващ.

Botanical Slimming


Друга причина, поради която не намаляват цифричките на кантара е факта, че някои упражнения увеличава мускулна ни маса, което всъщност увеличава нашата тежест. Следващата причина е, че ние подценяваме времето и размера на упражнения, което трябва да направим, за да отслабнем, и обратно надценяваме резултатите.

Ако искате да отслабнете ефективно и здравословно, да постигнете бързи резултати, без да се ограничавате и гладувате, вашето решение е Мейзитанг Botanical Slimming капсулите за отслабване. 100 % натуралните състваки в тях регулират апетита и мобилизират изгарянето на мазнините от най-проблемните зони в организма.

Мейзитанг Botanical Slimming


При приема на Мейзитанг Botanical Slimming, съчетан с дневната ви физическа активност, вие ще отслабвате лесно, без диета и без да изпитвате енергиен глад и нужда от висококалорични храни.

Botanical Slimming капсулите не само контролират апетита ви, но изгаряйки мазнините ви дават повече енергия за през деня и по време на физическите упражнения. Прочетете повече за Мейзитанг Botanical Slimming тук.

No comments:

Post a Comment