Wednesday, April 3, 2013

Мейзитанг - Незаменимият Природен Антиоксидант!

Съществува група от витамини, минерали и ензими, наречени антиоксиданти, които предпазват организма от образуване на свободни радикали.

Свободни радикали са атоми или групи от атоми, които предизвикват увреждане на клетките, в следствие на което нарушават имунната система и водят до инфекции и дегенеративни заболявания. Освен това уврежданията, които свободните радикали предизвиква са и основа на процесите на стареене.

Ето как изглеждат свободните радикали

Те се образуват в организма при различни метаболитни процеси, един от които е разграждането на складираните мастни молекули за използването им като енергиен източник. Резултата от отслабването се дължи именно на този метаболитен процес. Т.е. в организма на онези, които искат да намалят излишните мазнини, нивото на свободните радикали се увеличава.

Meizitang
Пресните плодове и зеленчуци имат антиоксидантен ефект

Добрата новина е, че свободните радикали се контролират от действието на чистачите на свободни радикали, които ги неутрализират. Нормално в човешкия организъм тази функция се изпълнява от няколко ензима, но има и много хранителни вещества, които действат като антиоксиданти - витамин А, бета-каротин, витамин Ц, Е и други.

Въпреки, че много от антиоксидантите се получават в организма от различни хранителни източници, само от тях е трудно да се набавят антиоксиданти в количество достатъчно, за да задържи ниско нивото на свободните радикали, които непрекъснато се образуват в организма на отслабващите. Можем да намалим уврежданията на организма ни от свободните радикали, докато изгаряме всеки излишен грам, взимайки Мейзитанг Botanical Slimming.

Botanical Slimming
Мейзитанг запазва еластичността на кожата ви

Мейзитанг е натурален продукт за отслабване, който освен ефективно изгаря складираните мазнини, ви предпазва и от вредното въздействие на свободните радикали, които се образуват. Botanical Slimming капсулите имат изразен антиоксидантен ефект и неутрализират натрупаните токсини в организма. Забавят процесите на стареене и правят кожата гладка. Затова при хора отслабнали с Мейзитанг Botanical Slimming, кожата не губи своята еластичност и тургур.

Продуктите с изразено антиоксидантно действие, като Мейзитанг Botanical Slimming, осигуряват защита на организма от вредното действие на свободните радикали и затова е добре да се приемат по време на диета и други целенасочени действия за намаляване на телесното тегло.

Мейзитанг Botanical Slimming
Действие на Мейзитанг като Антиоксидант
Прочетете повече за действието на Мейзитанг Botanical Slimming капсулите!

No comments:

Post a Comment