Sunday, April 21, 2013

Практични Съвети за Отслабване - 1

Съвет 1 :: Размерът има значение!

Когато хапвате навън винаги избирайте най-малките налични порции! Когато избираме по-големи ястия, повечето от нас са склонни да преминат точката на засищане и по този начин да консумират повече калории, отколкото е необходимо, което допринася за увеличаване на теглото.

Мейзитанг


Съвет 2 :: Откажете се от чипса!

Ако задължително трябва да ядете чипс, спрете се на дебело нарязани картофи на фурна или на право-нарязани пържени картофи. Това ще спомогне за намаляване на приема на мазнини, защото този тип картофи имат по-малка площ и задръжат по-малко мазнини.

Botanical Slimming



Съвет 3 :: Не забравяйте водата!


Опитайте се да пиете една чаша вода преди всяко хранене. Особено ако сте склонни да преяждате в определени часове на деня (като например вечерта), опитайте се изпиете средно голяма чаша вода, 10 до 15 минути, преди да хапнете.

Meizitang


Изпитата вода преди хранене частично ще запълни стомаха и може да намали глада, защото често, когато си мислим, че сме гладни, тялото ни всъщност ни казва, че се дехидратира и се нуждае от вода.

Съвет 4 :: Намалете Количеството на Алкохола!

Ако отидете на вечеря със семейството или приятелите си, предложете вие да сте шофьора! Това ще ви спести стотици калории, защото няма да можете да се пиете голямо количество алкохол. В допълнение, най-вероятно ще ядете по-малко, тъй като често алкохолът води до т.нар. алкохолен глад и се чувстваме гладни като вълци.

Botanical Slimming Soft Gel

Съвет 5 :: Сладко или Шоколад? По-добре ядки!



Ако често прибягвате до шоколад или сладко между храненията, опитайте се да ги замените със една шепа или две от смесени, безсолни ядки.  Въпреки че някои ядки имат относително високо съдържание на мазнини, мазнините, които те съдържат са полезни и от които тялото ни се нуждае, за да сме здрави.

Meizitang Botanical Slimming
Следва продължение с още полезни съвети за отслабване...

Източници:
http://www.79ideas.org/2013/04/spring-refreshing-drink.html#.UZU-VDWH61E
http://weheartit.com/

No comments:

Post a Comment