Saturday, March 9, 2013

Мейзитанг - Фет Бърнър от ново поколение!


Мейзитанг Botanical Slimming е една от най-купуваните добавки в света! 

Разбира се това не е случайно! Изключително ефективна формула, доказана през годините. С уникалната си система Soft Gel или така наречените гел-капсули, Мейзитанг допринася до по-бързо и трайно постигане на желаните резултати.

Резултати още от първата седмица!

Мейзитанг Botanical Slimming е билкова хранителна добавка за изгаряне на мазнини, съставена от растителни екстракти като Листа от лотус, Бамбуков стрък, Китайски перлен ечемик, Семена от живовляк, Естрагон. Освен тях, в специалните Soft Gel капсули, са добавени и антиоксиданти, които пречистват организма от вредните токсини.

Съвършенното съчетание на съставките в Мейзитанг Botanical Slimming, постига бърз и траен ефект, действайки по следния начин:

1. Ограничава дейността на ензима липаза в стомаха и червата, за да намалява възможността на мазнините в храната да се абсорбират от организма. В резултат на този ефект организма отделя толкова количество мазнини, колкото е постъпило с приетата храна.

Трайни Резултати!


2. Подобрява обмяната на веществата и основно метаболизма на мазнините, което води до увеличаване на потреблението на енергия в човешкото тяло. Мазнините в тялото се разграждат до топлина, въглероден диоксид и вода.

3. Meizitang Soft Gel не само изгаря излишните мазнини, но съдържа и много видове аминокиселини и микроелементи, като мед, желязо, фосфор, калций, калий, цинк и селен.

4. В същото време, Botanical Slimming капсулите активират клетките на организма и балансират микроциркулацията, премахвайки дългосрочно натрупаните токсички елементи. По този начин се комбинират 3 уникални ефекта - отслабване, елиминиране на токсините и нежеланите мазнини!

Изберете Мейзитанг Botanical Slimming!

Мейзитанг Botanical Slimming съчетава в себе уникална комбинация от натурални съставки за здравословно изгаряне на мазнините. Мейзитанг е идеалният избор за Вас, ако не се движите достатъчно, не можете да спазвате строги диети и нямате достатъчно време за фитнес!

No comments:

Post a Comment